2010. december 8., szerda

Alkalmazáshírek 2010.12.08.

Mai hírekben szó lesz az ABBA együttesről és a badgetről.

ABBA karaoke

Megjelent az ABBA együttes hivatalos alkalmazása, az ABBA Slingbox, melyben karaokézhatunk négy népszerű slágert.


A programban alapból csak a Dancing Queen-hez férhetünk hozzá, de alkalmazáson belüli vásárlással még három dalt érhetünk el darabonként 1.59 eurós áron (The Winner Takes It All; Mamma Mia; Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)).
Önjelölt énekesek két nehézségi fokozaton próbálhatják ki magukat: amatőr és pro szinten. Amatőrnél a megfelelő időzítés, míg pro fokozaton a hangszín és hangmagasság is számít. Végeredményt az együttes hivatalos honlapjára, valamint a Facebookra is fel lehet tölteni.
Az alkalmazás nem olcsó, 2.39 euróba kerül, de folyamatos frissítést és új dalokat is ígérnek.


Nevezd át a badgeteket!

Badgetek azok a kis piros buborékok, amelyek egy alkalmazás jobb felső sarkában jelennek meg pl. új emailnél, SMS-nél vagy push üzenetnél. Mostantól testre lehet őket szabni a Cydiás CustomBadges nevű programocskával. BigBoss repóból telepíteni kell a tweaket, majd a készülék újraindítása után egy felugró pop-up ablakban leírja a teendőket. Hosszan rá kell nyomni egy ikonra, hogy a képernyő remegjen, majd újra háromszor arra ikonra, amelyiknél be akarjuk állítani a badgetet. Erre feldob egy beviteli ablakot, ahol beírhatjuk a kívánt szöveget.
A program ingyen tölthető le, vicces kinézeten kívül nincs haszna.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése