2010. december 9., csütörtök

Érdekességek 2010.12.09.

Mai funszemlénk: Apple tartozik Jobs-nak 37.91 dollárral, karácsonyi dalok iPad-en és iPhone-on játszva és Phil Schiller véleménye az iPhone előtti korszakról.

Apple tartozik Jobs-nak 37.91 dollárral

Steve Jobs ugyan munkájáért évi 1 dolláros fizetést kap, de egy kaliforniai hivatal szerint -, mely a nem követelt vagyont tartja nyílván - az Apple 37.91 dollárral tartozik neki. Az összeget átveheti a hivatalban.
Ezenkívül Jobs-nak még tízrendbeli nem követelt vagyontárgya van letétbe helyezve: 0.2 dollár Time Warner osztalék, 1 db IBM és 1 db Time Warner részvény és jónéhány biztosítási csekk.
Ha a tulajdonos 3 évig nem jelentkezik vagyontárgyáért, a kaliforniai hivatal kapja meg az ügyet.
Úgy látszik Cupertinoban nem mennek olyan olajozottan a dolgok. Átszólhattak volna a főnök titkárságára, hogy van egy kis apró.


Karácsonyi dalok iPad-en és iPhone-on

Már több olyan dalt mutattam be, amelyiket iPad-en vagy iPhone-on játszanak le. Most itt van három karácsonyi nóta a North Point iBand előadásában. Felhangzik a „Rockin’ Around the Christmas Tree”, “Feliz Navidad” és a „Carol of the Bells”. Jó kis muri.




Phil Schiller: volt telefon az iPhone előtt?

Phil Schiller Apple marketingfőnök igen aktív twitterező. Egy követője megkérdezte tőle, hogy az iPhone előtt mit használt. Ő visszakérdezett: volt az iPhone előtt is telefon?
Humora azért van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése