2010. december 2., csütörtök

Napi hírek 2010.12.02.

Mai hírekben szó lesz a függetlenítés egyik hibájáról, az Angry Birds karácsonyi kiadásáról és a Renault iAd-es reklámjáról.

Az új függetlenítés elronthatja kapcsolhatja a GPS-t

iPhone Dev Team figyelmeztette a függetlenítőket, hogy aki 4.2.1-es rendszert használ 06.15.00 basebanddel, az elveszítheti a GPS működését. A hiba nem minden felhasználónál lép fel, csak egyeseknél. Vizsgálják a problémát, de figyelmeztetnek mindenkit, hogy aki ezzel a basebanddel akar függetleníteni, esélyes a GPS elvesztésére. Amint rájönnek a megoldásra, javítják a hibát.


Megjelent az Angry Birds karácsonyi kiadása

Angry Birds Seasons néven megjelent a népszerű Angry Birds karácsonyi kiadása. Ez azonban nem teljesen új játék, kibővítették a Halloweenes változat és átnevezték. A karácsonyi epizód „Season's Greetings” rész alatt fut, a Halloweenes pedig „Trick Or Treat” nevet kapta. Aki már megvásárolta a Halloweenes verziót, ingyen töltheti le a frissítést, egyébként 0.79 euróba kerül.




Renault iAd reklám

Az Apple hirdetési rendszere megérkezett Európába. Elsőként a Renault autógyár készítette el reklámját, amelyben a Twizy nevű elektromos autót promótálja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése