2010. augusztus 25., szerda

Szeptember 1-én lesz a nagy buli

Apple kiküldte meghívóit egy szeptember 1-i összejövetelre, mely média (zene) centrikus lesz. Magán a meghívón egy akusztikus gitár képe látható, középen lévő hanglyuk pedig az Apple logot jeleníti meg.
Számos találgatás látott napvilágot, hogy a magyar idő szerint este 7 órakor kezdődő rendezvényen mit fognak bemutatni. Egyes vélemények szerint az új, kétkamerás iPod Touch kerül prezentálásra FaceTime videochattel. Jelenleg a FaceTime-hoz telefonszámra van szükség, de ez értelemszerűen nincs az iPod Touch-ban. Viszont a 4.1-es rendszerben találtak utalást emailcím alapján történő azonosításra. Jobs korábban úgy nyilatkozott, hogy az Apple ebben az évben több tízmillió FaceTime-képes készüléket fog leszállítani. Eddig csak az iPhone 4 képes FaceTime-ot használni, így ez a tulajdonság biztosra vehető az új iPod Touch-ban.
Más vélemények szerint az új Apple TV (alias iTV) kerül bemutatásra 99 dolláros kezdőáron. A készülék is megkapja az iOS operációs rendszert. Azonban maga Jobs sem vár áttörést a megújult készüléktől.
Én legjobban a prezentáció elejét várom. Jobs általában nem a fő attrakcióról beszél. Elképzelésem szerint bemutatja az iPhone 4 elképesztő sikerét és talán bejelenti a magyarországi forgalmazást is :)
Vagy esetleg az iTunes Cloudról lesz szó? Mindenesetre jövő héten szerdán este már okosabbak leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése