2010. augusztus 4., szerda

Alkalmazáshírek 2010.08.04.

Szinkronizálás 3G-n és VPN-en keresztül

A Wi-Fi Sync nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy ne USB-kábelen, hanem wifin keresztül is szinkronizáljuk a telefont. A 2.0-ás változattal kibővítették a lehetőségeket, mert már 3G hálózaton és VPN-en keresztül is lehet szinkronizálni.
Az alkalmazás 9.99 dollárért vásárolható meg a Cydiában. (A cikk írásakor még csak az 1.1-es verzió volt fenn, de hamarosan frissíthetik a programot)

Mitube (volt mxtube) az App Store-ban

Korábban volt a Cydiás mxtube alkalmazás, mellyel Youtube videókat lehetett megtekinteni és a készülékre lementeni. Az alkalmazás előnye, hogy ha többször akarsz egy klippet megnézni, akkor nincs szükség újabb letöltésre és adatforgalomra, mert a telefonról nézhető az adott videó.
A fejlesztő úgy döntött kilép a szürke zónából, mert elküldte az Apple-nek jóváhagyásra a programot. Ők elfogadták, így Mitube néven ingyenesen letölthető az App Store-ból.


Több mint 12 alkalmazás egy folderben

iOS 4 alatt már létre lehet az alkalmazásoknak foldereket hozni, de maximum 12 alkalmazás tehető egy folderbe. Ezt elégelte meg Chpwn és létrehozta az Infinifolders nevű programot, mellyel tetszőleges számú program pakolható egy folderbe.
Jó kis app, 1.99 dollárért vásárolható meg a BigBoss repóból.


3 megjegyzés:

  1. Szia Jimmy nem ismersz valami progit amivel ha synkelem a telot látom a gépen a sms-ket??

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem. De nézz körül a Cydiában, hátha van valami hasonló.

    VálaszTörlés
  3. ok utána fogok kösz.

    VálaszTörlés