2010. augusztus 15., vasárnap

Építs kártyavárat!

Egy könnyen játszható, egyszerű játékot kerestem, így találtam rá a Card Tower The House of Cards nevű játékra.
Indítás után először érdemes a How to play részt elolvasni, hogy tisztába légy az irányítás mikéntjével, de azért nem annyira bonyolult. A Settings részben beállíthatod, hogy földi vagy holdbéli gravitációt akarsz, holdassal nyilván könnyebb játszani. Gondoltak a nagy ujjúakra is, beállítható az ujj pixelnagysága.
A játékot célszerű fekvő módban játszani, így több kártya fér el egymás mellett. A kártyákat igen finom mozdulatokkal kell kezelni, először a bal, majd a jobb pakliból érdemes venni a kártyát. Óvatosan kell kezelni, mert a vár egy "sóhajtásra" is összedőlhet. Még jó, hogy van egy Undo gomb, amellyel az utolsó három mozdulat visszacsinálható. A második sortól nagyon finoman kell lerakni a kártyákat, mert ha leejted, könnyen összedőlhet a vár. Sokat segít a zoomolás, jobban látható a beépítendő terület. A kártyák számától függően pontokat kapsz, későbbi verzióba beépítik az online ranglistát is.
Ha úgy érzed, hogy kész vagy, fényképet is készíthetsz a műről, melyet a Gallery részbe ment el. Innen átmentheted a telefon Photos könytárába is vagy twitteren és Facebookon dicsekedhetsz vele.
A program teljesen jó üres 10-15 perceket kitölteni, ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése