2009. október 13., kedd

Segítség! Egy medve megette a telefonomat!

Kris Rowley vermonti lakos bement a helyi Apple Store-ba és a fenti szörnyűséges dolgot állította.
Nyáron éppen kirándult a vermonti hegyekben, amikor is észrevette, hogy egy szempár követi. Nyomban megfagyott ereiben a vér, mit csináljon? Elkezdett lassan hátrálni, a medve is lassan követte. Gyorsabban kezdett el hátrálni, a medve is sebességet váltott. Végiggondolta mivel tudná megakadályozni a támadást. Játssza el a halottat? Élete utolsó cselekedetének jó lehet. Fújja le spray-vel? Nem volt nála. Vágja hozzá a hátizsákját? Ez sem volt neki. De volt egy iPhone-ja.
A 80000 alkalmazás között sok medvés van, mint pl. a Battle Bears, Bears on a Wire, Bear Beware, Chicago Bears, Go Bears!, My Teddy Bears, Goldilocks és a Three Bears. De van-e medveriasztós is?
A medve egyre közeledett, végül megdobta a telefonjával. Kiderült hogy a medve iPhone-fan, mert megszagolta és elkezdte ütögetni. Rowley gyorsan kereket oldott.
Két nappal később egy baseballütővel felszerelkezve visszament és meg is találta a telefonját. Az iPhone eléggé megsínylette a támadást, fognyomok és mancsnyomok voltak rajta.
Sajnos a történetet az Apple Store-ban nem díjazták, nem cserélték ki a telefonját, újat kellett vásárolnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése