2009. október 14., szerda

Hülyék ezek a rómaiak

Obelix örökérvényű mondását az amerikaikra is lehet alkalmazni. Ugyanis kizárták a maratoni futóversenyből Jennifer Goebelt, mivel futás közben zenét hallgatott az iPodján.
USA Track and Field (USATF) érdekes szabályt léptetett nemrégiben életbe: nem lehet elektromos készüléket használni versenyzés közben. A nagy felháborodás miatt enyhítettek a rendelkezésen, minden versenyszervező maga dönti el, érvényesíti-e a szabályt vagy sem. Nos, a Milwaukee maratonin nem lehetett hallgatni semmit. Mivel Goebel elkövette a főbenjáró bűnt, ezért megfosztották első helyétől. Hiába védekezett azzal, hogy így bárkit ki lehetne zárni, aki zenét hallgat és csak a saját teljesítménye fokozására rakta be az elég monoton verseny utolsó részében, nem hatotta meg a szervezőket. Kizárták, punktum.
Úgy gondolom, aki egy maratoni versenyen önként plusz terhet cipel (igen nehéz tud lenni a végén) és még meg is büntetik érte, akkor a szabályok elég idétlenek. Obelix megmondta a tutit.
Egyébként Goebel alapból második volt, de az igazi elsőt is kizárták, mert nem a hivatalos vízvevő helyen fogadott el frissítőt egy nézőtől...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése