2009. október 14., szerda

Napi hírek 2009.10.14.

Mai hírekben szó lesz az iPhone-os rádióról és a macska-egér játék folytatásáról.

Rádió az iPhone-ban?

A 9to5mac értesülése szerint az Apple egy radio.app alkalmazáson dolgozik. A program hasonló funkcionalitással rendelkezne, mint az új iPod Nanoban lévő FM rádió és az iPodhoz hasonlóan a háttérben futna.
Persze az Apple nem a két szép szemünkért fejlesztené a programot, hanem az alkalmazásban lehetőség nyílna az éppen hallott dalt az iTuneson keresztül megvásárolni.
Elvileg az iPhone képes rádiójel vételére, de ez a funkció a Nike+ ecosystem kivételével eddig nem volt kihasználva. A 3GS még jelet is tud sugározni az autórádió felé.
A modmyi fórumán olvastam, hogy a LocalizedApplicationNames.strings file már tartalmaz rádióra vonatkozó bejegyzést. Ha tényleg lesz rádió, akkor azt egy verziófrissítésbe fogják betenni a rendszerbe.



Már nem minden 3GS törhető

A macska-egér játék folytatódik, éppen a macska van nyerő pozícióban. Mathieulh twitteren közétette, hogy az Apple a múlt héttől már olyan 3GS készülékeket szállít, amelyben a jailbreaket lehetővé tevő exploit befoltozásra került, változott a Bootrom. A dev teams MuscleNerd megerősítette a hírt, így a friss 3GS tulajok egy ideig biztosan lemondhatnak a jailbreakről. A képeken a régi és az új bootrom látható.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése