2009. június 5., péntek

Pletykahegyek

Ahogy közeledik a hétfői keynote, egyre több pletyka repül fel az új készülékkel kapcsolatban. Nézzük ezeket:

1, Bizalmas információ szerint :) a legnagyobb európai független forgalmazó, a Carphone Warehouse 4 új készüléket vett fel készletrendszerébe: Apple iPhone 16GBv3 Black, Apple iPhone 16GBv3 White, Apple iPhone 32GBv3 Black és Apple iPhone 32GBv3 White. Bár a cég az Apple hivatalos kiskereskedője, de a képen azért megjelenik egy Non Serialised Apple iPhone 3G is, tehát ne vegyen senki sem mérget az infóra.


2, Megjelentek találgatások az új készüléknévvel kapcsolatban is. A mellékelt képen – mely állítólag az AT&T support webhelyéről készült – látható, hogy az elnevezés iPhone Video lesz. Jelenleg csak az első generációs készülék és a 3G választható, az iPhone Video az értékesítés beindulásakor fog megjelenni. A kép eredetiségét kétségbe vonja, hogy a lenyíló ablak valójában nem úgy jelenik meg, ahogy a képen látható...


3, Meg nem erősített forrás szerint az új készülékben 3D-s grafikus chip lesz nagyobb játékélmény kielégítésére, képes lesz nagyobb sebességű internetre (3.5 G), javul a Bluetooth-támogatás (lehetőség billentyűzet vagy gamepad hozzáadására) és július 17-től lehet megvásárolni.

4, A követező képről biztosan tudjuk, hogy fake: egy formatervezést tanuló német diák készítette. Ennek ellenére jól néz ki :)


5, A tekintélyes Financial Times szerint hétfőn egy alsó kategóriás modellt fognak bemutatni, jóval olcsóbbat, mint a mostani árazás. Az Apple ezzel akar komoly részesedést szerezni a mobilpiacon. A hírt beárnyékolja, hogy ez Kathryn Huberty tippje, aki már elég sokszor mellé lőtt az Apple eredményeivel kapcsolatban…

6, Walt Mossberg - aki a múltban már tuti dolgokat szivárogtatott ki Apple kütyükkel kapcsolatban- a Palm Pre tesztjében elhintette, hogy a jövő héten bemutatandó új iPhone messze meghaladja a várakozásokat.

7. Más hírek szerint Jobs készen áll a visszatérésre. Van aki a WWDC-re teszi a visszatérést, az Apple hivatalos közlése szerint viszont csak június végén tér vissza. Hétfőn az egyik találgatás megbukhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése