2009. június 19., péntek

Megjelent a jailbreak!


Dev Team pár órája megjelentette a jailbreaket, 3G esetén ez még nem unlock. Következő postot tették ki oldalukra, címe: trois, drei, три, három! Mint tudjuk a Dev Team-nek magyar tagja is van :)
No, akkor jöjjön a post:

Ez a leírás az alkalmazásunkkal kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza, mely a 3.0-ás FW-el kapcsolatos. Olvasd el teljesen a postot, mielőtt bármit is csinálsz!!! Néhány nem várt hiba és változás miatt a megjelentetés több részből áll, először a PwnageTool jelenik meg Mac OS X-re. QuickPwn Mac OS X-re és Windosra később jön, kérjük emiatt ne zavarjatok minket, azon dolgozunk, hogy minden a legnagyobb rendben menjen és kiadhassuk az anyagot.

1, ARANYSZABÁLY: ha 3G-s készüléket korábban yellosn0w-al használtad és függetlenítetted, akkor NEM szabad a jelenlegi PwnAgeTool-t használnod! UltraSn0w nincs benne a jelenlegi csomagban, ezért a baseband miatt zárolva lesz a készülék és csak a gyárilag beégetett szolgáltatóval tudod használni. UltraSn0w APT-n keresztül (Cydia, Icy) lesz hamarosan megjelentetve. Ha első generációs iPhone-od van, akkor a 3.0-ás függetlenítés működik ezzel a PwnAgeTool-al.

2, Az utolsó verziós Yellowsn0w nem működik a 3.0-ás FW baseband verziójával, UltraSn0w-ra van szükséged, amelyet hamarosan megjelentetünk. UltraSn0w működni fog az összes iPhone 3G-n (3G S-n nem), még olyanon is, amely korábban függetlenítve lett. UltraSn0w (amikor kijön) APT-n keresztül (Cydia, Icy) lesz hamarosan megjelentetve.

3, Kérlek olvasd el teljesen a postot, mielőtt bármit is letöltesz.

4, Olvasd el az 1, 2, és 3. pontot újra meg újra.

5, Cikk alján találsz egy torrent linket a PwnAgeTool-hoz, amelyet a 3.0-s FW-hez tudsz használni.

6, Ez az alkalmazás a 3.0-ás verzióhoz készült.

7, PwnAgeTool nem használható iPhone 3G S-hez!

8, PwnAgeTool az első generációs készülékkel (2G), első generációs iPod-dal és az iPhone 3G-vel működik együtt.

Sim Free/SP Unlocked/Gyárilag független iPhone 3G

Ez a pont abban az esetben érvényes, ha sok-sok pénzért vetted a telefonodat. Ez a modell nincs szolgáltatóhoz kötve, bármilyen SIM kártyát betehetsz, működni fog. A telefonod már független, így nem kell aggódnod a baseband miatt, egyszerűen upgrade-elj 3.0-ra a gyári firmware-el. Ezután használd a PwnAgeTool-t, hogy megalkosd az ipsw filet, amit a jailbreakeléshez használhatsz.

iPhone 2G (első generációs iPhone)

Használd a PwnAgeTool-t a varázslathoz, ezután csinálj egy Restore-t az iTunes-ban az újonnan létrehozott ipsw fájllal. Nem kell semmiért aggódnod, a baseband függetlenítve lesz, a telefon pedig jailbreakelve.

iPod Touch 1G (első generációs iPod Touch)

Használd a PwnAgeTool a custom FW megalkotásához és Restore-olj a létrehozott fájllal az iTunes-ban.

iPod Touch 2G (második generációs iPod Touch)

Bocs, de a PwnAgeTool jelenleg nem támogatja ezt a készüléket, használd a Redsn0w egy korábbi (pre 3.0) változatát.

Hivatalos torrent releases

http://torrents.thepiratebay.org/4963802/PwnageTool_3.0.dmg.4963802.TPB.torrent
SHA1 = 2e19d39398233f88ae0782fd82462a9223791f7f

Nem hivatalos mirrorok

A következő mirrorok nem hivatalos letöltési helyek, csak a saját felelősségedre használd, nem vállalunk érte felelősséget, ha a számítógéped felrobban, vagy egy NASA-t támadó botnet lesz belőle, vagy még rosszabb esetben a kezed könyökből leszakad, ha ezeket a fájlokat használod. Nem ellenőriztük a linkeket, és nem vállalunk felelősséget a fájlok érvényességéért, vagy bármiért, amit ezek a linkek tartalmaznak. Mindig ellenőrizd a publikált SHA1 összeget (lásd a torrent linknél) Mi azt javasoljuk a hivatalos bittorrent fájlt töltsd le, de ha rá vagy kényszerítve, használhatod a linkeken lévőt is.

http://www.revotech.org/mirror/PwnageTool_3.0.dmg
http://www.istation.at/pwnagetool_3.0.dmg
http://neon.hexxeh.net/PwnageTool_3.0.dmg
http://www.itouchmaster101.com/PwnageTool_3.0.dmg

További linkek a cikk elején található linkre kattintva jönnek be.

Tehát először egy custom firmware-t kell létrehoznod a PwnAgeTool-al, amit az iTunes-ban Restore-al tudsz feltenni a készülékre. Ez egyelőre csak Mac-en működik, Windososoknak még várni kell egy kicsit :(

MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLJA AZ ITT LEÍRTAKAT, AZ IPHONEHÍREK NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET SEMMILYEN EBBŐL FAKADÓ KÁRÉRT!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése