2009. április 22., szerda

Napi hírek 2009.04.22.

Mai hírekben szó lesz az 1 milliárdos letöltésről és az NFS-ről.

Kiszivárgott a milliárdos letöltés oldala

A becsült időpont előtt két nappal egy brazil gyerek megtalálta az 1 milliárdos letöltést köszöntő oldalt. Az Apple néhány hete kampányt indított az 1 milliárdos AppStore-os letöltés ünneplésére. A nyereményjátékban azok indulhatnak, akik egy ingyenes vagy fizetős alkalmazást töltenek le. Sajnos Magyarország nem vehet részt a versenyben, pedig komoly nyeremények vannak: iTunes Gift Card, iPod Touch, Time Capsule és egy MacBook Pro. A cég egy számlálót is elhelyezett az AppStore-ban, mely az aktuális letöltött alkalmazásszámot mutatja.
A brazil felhasználó a lent látható két oldalt találta meg, mely az 1 milliárdos letöltést köszönti.
Az Apple azóta a számlálót kirakta a főoldalra, a cikk írásakor még 7.5 millió letöltésre van szükség a bűvös szám eléréséhez. A kiszivárgott képekről nem lehet tudni, mennyire valósak, de mindenesetre nemsokára kiderül, milyen oldalnézet köszönti a jubileumot.




„Nemsokára” jön az NFS

Többszöri halasztás után „hamarosan” jön a Need For Speed, legalábbis az EA Mobile vezetője, Craig Law szerint. Egy újabb képernyőképet is nyilvánosságra hoztak, korábbi képek itt láthatóak. A csúszások miatt én már csak akkor hiszem el az NFS híreket, ha már megjelent a nagy érdeklődéssel várt játék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése