2009. április 1., szerda

Napi hírek 2009.04.01.

Mai hírekben szó lesz a 3.0 második bétájáról és újabb találgatások láttak napvilágot a júniusban bemutatandó készülékekről.

Megjelent a 3.0 második bétája

Apple megjelentette a 3.0-ás verzió fejlesztőknek szánt második béta változatát. Ez a változat már tartalmazza a Push funkciót, 11 lapot tud kezelni az eddigi 9 helyett, és további részleteket hoztak nyilvánosságra a játék közbeni újabb szint megvásárlásának technikájáról.
Az új verzió a hírek szerint sokkal gyorsabb és stabilabb, mint az első béta változat.

Újabb pletykák az új készülékekről

Ahogy közeledik a júniusi WWDC konferencia, újabb és újabb pletykák látnak napvilágot a bemutatandó készülékekről. A tegnapi nap híre, hogy egy kevésbé ismert elemző cég szerint júniusban két készüléket fognak bemutatni: egy fapadosat és egy csúcsszupert.
A két modellt nem különböző célcsoportoknak, hanem különböző régióknak szánják. A felsőkategóriás telefont Észak-Amerikában és Európában, míg a fapadosat a BRIC országokban (Brazília, Oroszország, India, Kína) forgalmaznák.
A felső kategóriás telefonban lenne videórögzítés, nagyobb felbontású kamera, 32 GB tárolókapacitás, míg a fapadosban „csak” 16 GB, videórögzítés és wifi nélküli funkciók (3G igen).
Persze az Apple-től semmilyen információ nem szivárgott ki, ezért ezeket a találgatásokat sem erősítette meg senki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése