2011. április 23., szombat

Hangyák háborúja

Az Ant Wars SE nevű játékot ugyanaz a 3D Magic Kft. készítette, aki az Alpine Crawler sorozatot jegyzi, így várakozással tekintettem a teszt elé.
A játékban hangyacsapatokat kell irányítani, az elején háromféle hangyatípus közül lehet választani, meghatározó a gyorsaság, agilitás és a szaporodás. Cél a szabad hangyabolyok és az ellenfél hangyabolyainak elfoglalása. Ez úgy történhet, hogy a támadó csapat több hangyát tartalmaz, mint a védő. Ha elfoglalsz egy bolyt, a benne lévő hangyák szaporodnak, így könnyebben indíthatsz támadásokat más bolyok ellen. A győzelem után az eltelt idő és az elvesztett hangyák száma alapján kapsz pontokat.
A játék az elején még egyszerű, azonban szinteken felfelé haladva (51 van belőle) egyre nehezebb lesz, az ellenfél bátran visszatámad és elfoglalja bolyaidat. Egyetlen eszközzel tudod felvenni ellene a harcot: koncentrált támadással egyszerre az összes hangyádat egy bolyra irányítod, így (képzavarral élve) sok lúd disznót győz alapon elfoglalhatod a bolyt.
Összesen három életed van, utána vége a játéknak.
Nagyon jó kis app, ajánlom mindenkinek, 0.79 euróért tölthető le a magyar App Store-ból, de van egy ingyenes változata is 20 szinttel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése