2011. április 21., csütörtök

Az idő pénz

Nagyon jó vonalhúzogatós játék a Banker HD alkalmazás. A játékban egy bankfiókot vezetünk, cél az ügyfelek minél gyorsabb kiszolgálása, az így összegyűjtött pénzzel egy egyszerű bankfiókból indulva országos bankot kell létrehozni.
A fiókba bejövő ügyfél először a recepciós kisasszonyhoz kerül, majd igénytől függően kell a megfelelő pulthoz, eszközhöz vezetni, odahúzni. Az ügyfél leülhet az ügyintézőhöz számlakivonatot kérni, pénzt vehet fel az ATM-ből, betétet helyezhet el, előfizethet internetbankra, stb. Mivel a szolgáltatással eltöltött idő alapján fizet nekünk, ezért kritikus hol, mennyi időt tölt el. Cél a minimumként megadott összeg megkeresése. Az ügyfelek egyre türelmetlenebbek, ha nem kapják meg a kívánt időn belüli kiszolgálást, akkor kimennek a fiókból és elveszítjük őket.
Ha sikeresek vagyunk, fejleszthetjük bankunkat. Gyorsabb készülékeket állíthatunk szolgálatba, fejleszthetjük az ügyintézők képességeit, plusz eszközöket rakhatunk a fiókba.
Összesen hat városban, helyszínenként öt szinten kell a feladatot teljesíteni. Városonként egyre nehezebb a játék, a végén csak sokadik próbálkozásra jön össze a minimum összeg.
A játék elég nagy koncentrációt igényel, gyakran egyszerre négy-öt ügyfélre kell figyelni, ezért a hölgyeknek bizonyára jobban megy a játék :) A program egyetlen hátránya, hogy a húzogatást nem mindig veszi be, amivel időt veszítünk és emiatt egyre idegesebbek leszünk…
A játék 2.39 euróért tölthető le a magyar App Store-ból. Van egy nem retina display változat is 1.59 euróért és egy ingyenes is betanuláshoz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése