2011. február 10., csütörtök

Nyomj rá a kedvesed képére!

Gyorstárcsázásra több lehetőség is van, nemrégiben akadtam arra a megoldásra, amely a kedvesem fényképét teszi ki ikonként és egy (két) kattintással fel is hívja. Létrehoztak egy webes alkalmazást, amiben megadhatjuk a nevet, telefonszámot és azt a képet, amit ikonként akarunk használni. Ráadásul teljesen ingyen.
Telefonodon a böngészőn keresztül menj a http://www.iphone-speeddial.com/ oldalra, töltsd ki az adatokat és nyomj rá a “Create Link” gombra. Ha feljön a hívás funkció, nyomj Cancelt, és mentsd el az oldalt a Főképernyőre (mint más Safaris könyvjelző esetén). Ezután nincs más teendőd, mint telefonálni. Sajnos nem egy, hanem két kattintás után tárcsáz és a hívás befejezése után is feljön a képernyő, de ennyit azt hiszem el lehet neki nézni :)


App Store-ban egyébként megtalálható a hasonló funkcióval rendelkező Tap2Call alkalmazás, de az 0.79 euróba kerül és a képet feltölti saját szerverére. Jó lenne, ha gyárilag az Apple is létrehozna valami hasonlót, mivel az Android lehetővé teszi a kontaktok főképernyőre helyezését…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése