2011. február 2., szerda

Napi hírek 2011.02.02.

Mai hírekben szó lesz az új béta verzióról, a Sony ekönyvolvasójának újabb fejleményeiről és Rioról.

Megjelent a 4.3-as rendszer újabb bétája

Újabb két hét telt el, így megjelent a 4.3-as rendszer újabb béta változata. Hibajavításokon kívül a verzió tartalmazza az alkalmazás-letöltés megszakíthatóságát is. Ez úgy hívható elő, hogy letöltés közben hosszan nyomod az ikont, erre a megszokott módon az elkezd rezegni. Megnyomod a jobb felső sarokban megjelenő „x” jelet, felugrik egy ablak és megerősítés után megszakítja a letöltést valamint törli az alkalmazást.



Van egy eddig nem publikált, de korábbi bétákban is meglévő hiba. App Store alkalmazásom belül, az Update fülön a megerősítéshez meg kell adni a jelszót. Ha itt a Cancel gombra nyomsz, akkor a kezdőképernyő visszaáll alapbeállításra és az összes folder elveszik. Remélhetőleg javítják a következő bétában.

Folytatódik a Sony ekönyvolvasójának története

Komoly vihart kavart a Sony ekönyvolvasójának elutasítása. Mivel többféle információ látott napvilágot, az Apple szóvivője is megszólalt. Trudy Miller szerint nem változtattak semmit, csupán azt szeretnék, ha egy alkalmazás az App Store-on kívüli vásárlást tesz lehetővé, akkor ez a lehetőség legyen meg App Store-on belül is.
Ahá! Apple így akarja házon belül tartani a bevételt, mivel az ár 30 %-át lefölözi. A kis pénzéhes :( Ez rossz hír a Sony-nak, Amazonnak és a többi tartalomszolgáltatónak. Lehet, hogy ezért az ilyen típusú App Store-os vásárlások 30 %-kal drágábbak lesznek? Nem hiszem, hogy véget ért a történet.


Angry Birds Rió újabb hírei

Nagyban folynak az Angry Birds Rio előkészületei. Korábbi cikkemben már megemlítettem a játékot, most az a hír látott napvilágot, hogy a film reklámja látható lesz a SuperBowl negyedik negyedének szünetében és tartalmazni fog egy olyan kódot, amellyel a játékban újabb pályákat lesznek felszabadítani. Tweet szerint a játéknak több verziója jelenik meg, lesz ingyenes változat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése