2011. február 8., kedd

Játékhírek 2011.02.08.

Mai hírekben frissítésekről lesz szó. Valentin-napi őrületben frissült az Angry Birds, nemsokára újabb pályákat kapunk a Cut The Rope-ban. Azért nem érdemes szó nélkül elmenni a Real Racing 2 újabb verziója mellett sem.

Itt a Valentin-napi Angry Birds

Ígérethez híven frissült az Angry Birds Season, így megkapta a Valentin-napi szinteket is. 15 új pályán zúzhatjuk a disznókat, újabb célkitűzést állítva magunk elé. A szintek tele van vörös rózsákkal, szívekkel, rózsaszín fákkal. A frissítés ingyenes, a játék 0.79 euróért tölthető le a magyar App Store-ból.


Cut The Rope: itt is lesz Valentin-napi kiadás

Úgy látszik a népszerű Cut The Rope sem hagyja ki a Valentin-napi lehetőséget, mert a fejlesztő az 1.2-es verzióban a nevezetes naphoz kötődő pályákat ad a játékhoz. Megjelenési dátum még nem ismert, de mivel közel van február 14-e, nem várathat sokat magára.



Frissült a Real Racing 2

Nem, nem! Itt nincs Valentin-napi őrület, azért egy autós játékot igen nehéz párhuzamba hozni a szerelmesek napjával. Az új verzió karrier-módban 6 új versenyt és multiplayer javításokat tartalmaz. A játék még mindig akciósan, 3.99 euróért vásárolható meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése