2009. szeptember 9., szerda

Vasútmodell-szimulátor

Gyerekkorukban sokan ábrándoztak vasútmodellről, de keveseknek adatott meg, hogy játszhassanak is vele. Aki nem tudta kiélni gyermekkori szenvedélyét, az könnyen megszereti a Wild Wild Train nevű játékot, ahol vasútmodelleket kell irányítani. De hogy ne csak egyszerű indítás-megállítás legyen, a fejlesztők sztorit is szőttek a játékba, a vasúttársaság fiatal örökösnője meséli el történetét.
24, egyre nehezedő szinten keresztül kell a különböző színű árukat az azonos színű vonatokkal szállítani. Váltókat kell állítani, sebességgel lehet játszani (mivel időre megy), sínre helyezett bombákat kell hatástalanítani, sínen fekvő hölgyeket kell megmenteni, úgy hogy egyre több vonat van a pályán. Ha két vonat összeütközik, életet veszítesz, és egy idő után újra kell kezdeni a szintet. Játék végére kikerekedik az örökösnő története.
Jó kis játék, a háttérben szóló country zene még élvezetesebbé teszi a játékot. Egyetlen negatív dolog a váltó nehézkes állítása. Mivel a képernyőn elég kicsinek látszik, ezért nem mindig sikerül elsőre eltalálni.
Az alkalmazás 0.79 euróért vásárolható meg az AppStore-ból.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése