2009. szeptember 11., péntek

Dől, mint a dominó

Mindig kellő tisztelettel figyeltem azokat a dominósokat, akik rengeteg órán keresztül, több ezer elemből állították össze alkotásukat, ami fél perc alatt végigfutott és összedőlt. Az építésnek voltak kockázatai is, mivel építés közben véletlenül meglökött egyet és pillanatok alatt összedőlt a félkész munka. Vagy még rosszabb, ha a lefutás közben félúton megáll a folyamat és nem dől össze az összes.
Mivel az AppStore szlogenje, hogy „Mindenre van egy alkalmazás” (There’s an app for that), dominó döntögetésre is készítettek egyet. A Domino Physics Run nevű programban mi magunk állíthatjuk össze a sorunkat. Lehet építeni egyesével, vonalat vagy görbét húzva, tervezhetünk bele hidat, lépcsőt, legördülő golyót vagy akár egérfogót is. Zoomolhatunk, forgathatunk, kétféle kameraállásban meg is tekinthetjük a lefutást.
Szórakoztató kis program, ajánlom kreatív és türelmes játékosoknak. Az alkalmazás 1.59 euróért vásárolható meg az AppStore-ból, de létezik egy ingyenes változata is maximum 100 elemmel és 3 tereptárggyal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése