2009. szeptember 20., vasárnap

Napi hírek 2009.09.20.

Mai hírekben szó lesz két nevezetes Apple gépről és egy új ATV-s játékról.

Gyűjtők figyelem!

Hirtelen két ritkaság is kalapács alá kerül (nem törés céljából).
Az első Macintosh Plus aukciója októberben lesz. A gép 1986-ban épült, személyesen Jobs és Wozniak ajándékozta Gene Roddenberry-nek (Star Trek producere), amiről levél is tanúskodik. Az első Macintosh Plus ma már furcsának tűnő 1 MB memóriával rendelkezik (bővíthető 4 MB-ra), külső floppy meghajtója van, támogatja az SCSI-t, sorozatszáma F4200NUM0001 és még egy almalógós táskát (bőröndöt) is adnak hozzá. Ajánlatokat 800-1200 dollár között várnak.


Na, most jön a gyöngyszem. Szintén eladó egy Apple I. számítógép, melyet maga Woz a saját kezével épített a cég indulásának helyszínén, egy garázsban. A gépből csak 200 darab készült, jelenleg 30-50 darabra teszik a megmaradó példányszámot. A gép néhány héten belül fog az eBay-en feltűnni, mivel a 82 éves tulaja meg akar válni tőle. Aki meg akarja vásárolni, böngéssze rendszeresen az aukciós oldalt.



2XL ATV Offroad

A motokrosszos játékáról ismert 2XL Games újabb versenyzős játékot dob hamarosan piacra. A 2XL ATV Offroad-ban -, mint a neve is mutatja – ATV-n (quadon) versenyezhetünk. A játék jellemzői:
- 16 egyedi ATV supercross és outdoor pálya
- 2 freestyle szint,
- 16 egyedi quad,
- klafa karriermód,
- freestyle mód speciális pontozással,
- multiplayer,
- nehézségi szint állítása.
Kedvcsinálónak nyilvánosságra hoztak egy profi videót.



A játék még ebben a hónapban megjelenik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése