2011. március 17., csütörtök

Küzdj a saját honlapodért!

Saját honlapodért küzdesz az iNetMania nevű társasjátékban. Három másik versenyzőt kell legyőznöd, a játék elején mindenki 50 ezer dollárt és 4000 látogatót kap. Cél minél több pénz és látogató szerzése.


Ez azért annyira nem egyszerű, jócskán vannak benne csavarok. Jó néhányszor látogatókat veszít az ember (feltörik az oldalt, elpártol a vezető programozó, szerzői jogi vitába keveredsz, stb).



Azért a másik oldalon is vannak lehetőségek: fizetésnapokon a látogatók után pénzt kapsz, dobás értékének ezerszeresével nő a látogatószámod vagy a Marketing mezőre fizetett összegek egy külön kaszában gyűlnek, amit meg lehet nyerni.



A Marketing kockában dupla vagy semmit lehet játszani: 50 ezer dollárért megduplázhatod a látogatók számát vagy elveszíted a felét.


A játék nagyon fordulatos és izgalmas, a készítők elég fantáziadúsak voltak az opciókat illetően. Kis szerencsével komoly eredményt érhetsz el. Végén a látogató számot átszámítják pénzre és akinek a legtöbb van, az nyer. Az alkalmazást 0.79 euróért vásárolhatod meg a magyar App Store-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése