2009. augusztus 11., kedd

Napi hírek 2009.08.11.

Mai hírekben szó lesz a TomTomról és egy leégett iPhone-ról.

TomTom szeptember 22-től?

TomTom szeptember 22-re sajtótájékoztatót hívott össze, melyben bemutatja navigációs programját. Bár a meghívóban nem szerepel iPhone-ra utalás, de valószínűsíthető, hogy ezt akarják bemutatni. Elég távoli időpontnak tűnik, remélem valami frappánssal rukkolnak elő.

Tűz van babám!

Bár az eladott készülékek darabszámához képest elenyésző mennyiségű tűzesetről kapunk tájékoztatást, itt egy újabb példa az iPhone túlmelegedésére.
Roberto Ruggieri, egy olasz felhasználó beszélgetés közben érezte, hogy melegszik telefonja hátlapja, de nem vett róla tudomást, mivel ez már többször előfordult. Azonban egy idő után már annyira elviselhetetlen lett a forróság, hogy letette a készüléket a földre. Ezután a telefonból fehér füst jött ki és a teteje elkezdett lángolni, hátlapja pedig olyan ráncos lett, mint Yoda mester a Csillagok háborújából. Szerencsére Ruggieri nem sérült meg, de így is eléggé megijedt. Azt írta, hogy kapcsolatba lép az Apple Service-el az eset kivizsgálása érdekében. Ha lesz újabb fejlemény, mindenképpen beszámolok róla.
Nem tudom mennyire fake, mivel a kijelző teljesen érintetlennek tűnik, de remélhetőleg ezután nem hűtőszekrényben kell tárolni kedvenc telefonunkat…


2 megjegyzés:

  1. Az a képernyő nem érintetlen, elhagyta a házat... Egyébként a Push szolgáltatások bekapcsolásakor az én 3G-m is lemerül egy óra alatt, annyira felforrósodik, hogy már a töltést sem veszi fel és a kijelző ragasztója kezd kimászni a felső résznél.

    VálaszTörlés
  2. Most hogy jobban megnézem igaz :)
    Azért szomorú ez a túlmelegedés.

    VálaszTörlés