2009. augusztus 29., szombat

10 legdrágább alkalmazás

Anno létezetett az ’I am rich’ nevű alkalmazás, amely nem csinált mást, csak egy gyémánt ikonját rakta ki a képernyőre, de 999 dollárba került. Miután néhány balek - aki megvásárolta - reklamált, az Apple eltávolította a programot az AppStore-ból. Azért még szép számmal találhatóak többszáz dolláros alkalmazások, ezek sorrendjét állította össze a BusinessInsider.

10, XA1 (179.99. dollár)
Az alkalmazást hangmérnökök, mixerek tudják hasznosítani, spektrumanalízist végez.



9, Interpath (179.99 dollár)

Ez egy orvosi diagnosztizáló program, mely távoli hozzáférést biztosít patológiai képekhez, így könnyebben fel lehet ismerni a rákot és egyéb betegségeket.



8, Nursing Constellation Plus (179.99 dollár)
A programmal kiszámolható egy gyógyszer adagolása, de többek között megtalálható benne orvosi szótár, számológép is.



7, ROSIE Home Automation (199.99 dollár)
Az alkalmazással vezérelni lehet az otthonunkban már kiépített Rosie rendszert. Többek között irányíthatjuk az a/v rendszert, világítást, biztonsági rendszert stb. Aki ilyen rendszert használ, annak meg sem kottyan az alkalmazás ára.



6, iDcrm (199.99 dollár)
Teljes értékű Microsoft Dynamics CRM alkalmazás, marketingesek és értékesítők előnyben.



5, Lexi-Dental Complete (299.99 dollár)
Ez is egy orvosi diagnosztizáló program, fogorvosoknak készült több, mint 160 röntgenfelvétellel és 1000 képpel. Bár én nehezen tudom elképzelni azt a szituációt, amikor a fogorvos egy kézzel a számban turkál, másikkal pedig az iPhone-on nézi milyen diagnózist is kellene felállítani…



4, Mobile Cam Viewer (349.99 dollár)
Ez az alkalmazás egy kamera-megfigyelő rendszer. A díj éves előfizetési díj, amit évente meg kell újítani…



3, PDR Quote (349.99 dollár)
Ez a szoftver autószerelőknek készült. Könnyen kiszámítható a szerelés költsége, számlát állít ki stb.



2, MATG – SAP BusinessOne (449.99 dollár)
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kapcsolódj a céges SAP rendszerhez, így megnézheted az értékesítési, pénzügyi, raktározási stb. számokat.



1, iRa Pro (899.99 dollár) és iRa Direct (499.99 dollár)
Dobogó legfelső fokára egy multikamerás megfigyelést lehetővé tevő alkalmazás került. Csatlakozni lehet videókezelő szerverre és szemmel tarthatjuk a megfigyelt objektumot.




A legtöbb alkalmazásnak létezik ingyenes vagy jóárasított változata is, ezért ha valaki arra vetemedik, hogy megvásárolja valamelyiket, érdemes előtte kipróbálni, nehogy a vásárlás után szembesüljön a használhatatlanság problémájával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése