2010. június 14., hétfő

Napi hírek 2010.06.14.

Mai hírekben szó lesz egy szuper fényképről, flash iPhone-on való lejátszásáról és a PES 2010-ről.

Ilyen jó az új iPhone képernyőfelbontása

Az új iPhone 4 960*640-es képernyőfelbontása az egyik legjobb, ha nem a legjobb a piacon lévő telefonok közül. Egy profi fényképezőgéppel készítettek egy nagyfelbontású képet, amelyen igazán kijön a finomság. Azt kell mondanom, nagyon ott van. Kattints a képre a nagyításért.


Flash videó lejátszása iPhone-on

Több kezdeményezés is van flash iPhone-on való lejátszására, talán a lenti, Comex által készített a legígéretesebb. Comexről annyit kell tudni, hogy ő készítette a Spirit jailbreaket, tehát már letette a névjegyét az asztalra. A lenti videó kommentjéhez annyit fűzött hozzá, hogy még elég kezdetleges verzió. Szerintem van benne fantázia. Azt nem lehet tudni, hogy Safari pluginjeként vagy külön alkalmazásban jelenne meg, ha megjelenik egyáltalán. Várom a fejleményeket.



Megjelent a Pro Evolution Soccer 2010

Az általam legjobb focis játéknak tartott Pro Evolution Soccer iPhone-os verziója. A játékban ún. uniquely button-free true flow™ irányítási rendszer van, amely a gyorsulásmérő tulajdonságait is kihasználja. A készítők szofisztikált taktikai beállításokat, nagyszerű animációkat ígérnek. Helyet kapott a Bajnokok Ligája és az Európa Liga is. Kedvcsinálónak jöjjön két videó, az első 3G-n, míg a második 3GS-en készítették.
A játék 7.99 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése