2009. december 30., szerda

Napi hírek 2009.12.30.

Mai hírekben szó lesz a fake 8GB-os 3GS-ről és néhány Google Wave alkalmazásról.

8GB-os 3GS?

A német Apfeltalk fórumának tagja a felújított 8GB-os 3G-s telefont egy 8GB-os 3GS-es dobozában kapta meg. A doboz tartalmának leírásában is 3GS szerepel. A modellszám (A1241) és a part number (MB490DN/A) 3G-vel egyezik meg, de a csomagban írt más jellemzők 3GS-re utalnak.
Korábban már felreppentek pletykák egy alsókategóriás 3GS-ről, de eddig senkinek sem sikerült döntő bizonyítékot beszereznie. Úgy gondolom ez is kamu, mivel a 3GS-t 3.0-ás firmware-től kezdték árulni…



Google Wave alkalmazások

Amilyen nagy felhajtással, hype-al indult a Google Wave, olyan hirtelen el is halt. Aki esetleg kedvet érez egy kis hullámzásra, 0.79 euróért megvásárolhatja a Google Wave Client vagy a G Wave With Push nevű alkalmazást, esetleg ingyen letöltheti az iWavePushy nevű programot. Ugyan nem a Google adta ki ezeket, de az alapdolgokat tudják.

6 megjegyzés:

  1. Hello segítséget szeretnék kérni jail break ügyben. Blackra1n el csináltam minde jó működik, de sok olyan app nincs se Cydian meg a rock on se ami kell nekem. Egy baratom megcsinalta es neki volt valami olyan appja amit cydiarol toltott le ami megbizdergalta az appstoret es minden ingyé' volt neki. Meik approl lehet szó, vagy ha esetleg mas kell tenni. Remelem erted mirol beszélek es remelem tudsz segíteni. Előre is kössz.

    VálaszTörlés
  2. Ha esetleg zavaroAk a helyesírási hibák elnézést. Összefoglalva bármit ingyen letud tölteni. Pl. IGO-t. Mi az az app amit Cydia-ról kell letölteni, hogy én is mindent ingyenesen letölthessek? Előre is kössz a segítséget!

    VálaszTörlés
  3. Létezik az Installouos (vagy valami hasonló nevű), de az nem az AppStore-t birizgálja, hanem letölt és telepít tört alkalmazásokat. Azt nem tudom, hogy 3.x firmware-nél működik-e.

    VálaszTörlés
  4. Tudnál egy kicsit pontos leírást adni? Vagy nem ismered ezt a programot?

    VálaszTörlés
  5. Cydiában a Manage fülön add hozzá a http://cydia.hackulo.us repót. Ha belemész a repóba, akkor látod az Installous alkalmazást, amit feltelepítesz.
    Elvileg ezzel lehet leszedni tört alkalmazásokat.

    VálaszTörlés