2009. december 29., kedd

Napi hírek 2009.12.29.

Mai hírekben szó lesz a Google Voice frissítéséről és a Windows iPhone-on történő futtatásáról.

Google Voice az AppStore-ban?

Nyáron az Apple kirúgta az AppStore-ból Sean Kovács alkalmazását a GV Mobile-t, amely egy Google Voice kliens volt. A fejlesztő sem volt rest, rögtön benyomta a Cydiába, így onnan lehetett letölteni a programot, rendszeres frissítések is érkeztek. Azok a szerencsétlenek, akik nem rendelkeznek jailbreakelt telefonnal, de használni akarták az alkalmazást, egy idő után le kellett mondaniuk róla, mert a Google módosította a szolgáltatást, így használhatatlan lett a program.
Jó hír, hogy Kovács az új, sok újdonságot tartalmazó 2.0-ás változatot továbbította Cupertinoba jóváhagyásra. Reméli az Apple változtat politikáján és elfogadja a programot, így a hivatalos vásárlók is használhatják a Google Voice-t. Kíváncsian várjuk vajon fújnak-e új szelek az Apple-nél.





Futtass Windowst iPhone-on!

Wind OS nevű alkalmazás Windowst szimulál a telefonon. Persze nem a Win 95-öt vagy más teljes értékű operációs rendszert, csak úgy csinál, mintha Windows futna a készüléken. Következő funkciók érhetőek el:
- Startup,
- Desktop,
- Start menü,
- kék halál,
- Aknakereső,
- jegyzettömb szövegszerkesztésre,
- böngésző internetezésre,
- ventilátor hangjának imitálása: rázásra csökkenthető a hangerő, de ha túl erősen rázod a telefont, bejön a kék halál,
- 46 darab Bill Gates idézet.
Sok haszna nincs az alkalmazásnak, a WinMobile-os haveroknak lehet vele villogni: az iPhone képes Windowst is futtatni. És a WinMobile-os telefon képes iPhone-t szimulálni?
Az alkalmazás 0.79 euróért vásárolható meg az AppStore-ban.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése