2009. február 28., szombat

Motorcycle Engine - Virtuális motorozás

Ilyenkor télen csak a nagyon bátrak és a postások motoroznak, ezért ha elvonási tünetek mutatkoznak rajtad, akkor figyelj!
Az AppStore-ban található egy alkalmazás, mely egy motor hangját utánozza, neve Motorcycle Engine. Az alkalmazás korábban Full Metal Throttle Chopper névre hallgatott, de egyáltalán nem volt chopperes hangja. Lehet, hogy ezért találta a fejlesztő jónak a név megváltoztatását.



Indítás után megjelenik a képernyőn egy fordulatszámmérő, kilométeróra és a gázkar. A beröffentés után a telefon magad felé billentésével adhatsz gázt, el kezd emelkedni a fordulatszám. Jobbra billentéssel felfelé válthatsz sebességet, balra billentéssel lefelé. Ha eléred a kritikus sebességet (80 mérföld/óra), a telefon még rezegni is elkezd. Előre billentve a készüléket elveszed a gázt és a motorfékkel „haladsz tovább”, csökkentve a sebességet és a fordulatszámot.
Jó kis pihentető program, de azért nagy nyilvánosság előtt ne játssz vele, mert azon veszed észre magad, hogy önkéntelenül utánozod a motorhangot. Az alkalmazás megvásárolható a magyar AppStore-ból 0.79 eurós áron.

2 megjegyzés:

  1. Jézusom, ezért tényleg van aki fizet?:D

    VálaszTörlés
  2. Nyilván nem kerül a Top 10-be, de azért néhányan biztos kipróbálják.

    VálaszTörlés