2009. február 15., vasárnap

Top Secret!
Nem, nem! Ez nem a 80-as évek Val Kilmeres kémparódiájának iPhone-os változata. (Aki a Megjegyzésbe beírja, hogy Val Kilmer milyen, jelenleg az USA-ban futó sorozathoz adja a hangját, virtuális iPhone-ban részesül:).


Ezzel az alkalmazással megtalálhatod az ellopott telefonodat - már persze, ha a tolvaj nem kapcsolja rögtön ki. Első futtatáskor meg kell adnod saját email címedet.

Egyébként célszerű az alkalmazást az első képernyőre kirakni. Ha a tolvaj meglátja a logot, persze rögtön elfogja a kíváncsiság, hogy milyen titkos adatok lehetnek a telefonban és megnyomja az alkalmazást. Először egy képernyő jelenik meg az adatok eléréséről.Egy idő után újabb képernyőt kapunk, amelyben a program kéri az aktuális pozíció használatát.Ha a Nem gombra nyomunk, akkor visszajutunk az előző képernyőre, az adatok eléréséhez. Tehát, ha a tolvaj értékes adatot akar kinyerni a telefonból, kénytelen a pozíció meghatározását kérni.

Egy idő után hálózati hibára utaló üzenetet kap és a Home gombbal kiléphet a programból.Eközben az alkalmazás a megadott email címre két email küld. Az elsőben értesít, hogy elindították a programot.A második emailben elküldi a telefon aktuális GPS pozícióját.A levél tartalmaz egy linket, melyre kattintva a Google Mapen nagy pontossággal bejelöli a pozíciót.Most már nincs más dolgunk, mint értesíteni a rendőrséget, hátha vissza tudják szerezni a telefont.

Az alkalmazás megvásárolható a magyar Appstore-ból 2.39 euros áron.

A Top secrethez hasonló alkalmazás a Password Trap: Stolen iPhone Tracker, Bank Info Trap: Stolen iPhone Tracker és a POWER OFF Trap: Stolen phone tracker.

5 megjegyzés:

 1. Hello!

  Tetszett a cikk! Szerintem én is használni fogom a programot.

  Ha van kedved a szifon.com -on cikkezni szólj rám, van rá lehetőség!

  üdv: Admin ( 1phonehublog@gmail.com )

  ui: ( törölheted a commentet )

  VálaszTörlés
 2. egy gond van vele, a cigányok nem tudnak angolul...:D
  ha pedig valami értelmiséghez kerül biztos gyanús, hogy ki az aki ráírja arra hogy titkos amit senkinek se akar megmutatni..

  vmi olyan progi kéne ami pl ha x óránként nem kattintasz rá, akkor auto küld egy helyzetet mailben, vagy akár online pc-ről lehessen figyelni hogy hol van.

  a végére pedig annyit, hogy a rendőrség simán ki tudná nyomozni a telefon helyét adótorony alapján is ha akarná. de ehez ők kevesek agyilag..

  VálaszTörlés
 3. Tudtommal nincs még olyan alkalmazás, hogy ha nem kattintasz meghatározott időközönként, akkor emailt küld, de itt a lehetőség kifejleszteni :)
  Azt kérem, hogy mások emberi méltóságát pedig tartsuk tiszteletben.
  Köszönöm.

  VálaszTörlés
 4. Szia Admin!

  Köszönöm a lehetőséget Magyarország legnagyobb iPhone-os oldalán való cikkírásra, de egyelőre maradnék a saját blogomnál.
  Persze ha valamelyik cikk megtetszik, nyugodtan vedd át, csak annyit kérek, hogy írd bele forrásként az iphonehirek.blogspot.com-ot.

  VálaszTörlés
 5. I recently found a convenient thing http://copy9.com/phone-tracker/ that helped me take control of my children. I advise you to try if you are a nervous parent.

  VálaszTörlés