2010. május 14., péntek

Napi hírek 2010.05.14.

Mai hírekben szó lesz a wifis szinkronizálásról és egy fake 4G-s képről.

Wifis szinkronizálás: csak a Cydiában

Pár hete már írtam a wifis szinkronizálási lehetőségről, a fejlesztő továbbította az Apple-nek jóváhagyásra a programot. Mint az várható volt, biztonsági kockázatok miatt elutasították. Ez persze nem szegte kedvét, felrakta a Cydiába.
Első lépésként futtatni kell az alkalmazást, az iTunes automatikusan felismeri a telefont. Ezután már minden további nélkül lehet zenéket, alkalmazásokat, fényképeket, névjegyzéket, filmeket stb. szinkronizálni, ugyanazokat amit USB kábel is lehetővé tesz.
Az alkalmazás Wi-Fi Sync néven 10 dollárért vásárolható meg a BigBoss repóból. Elég borsos ár, ráadásul egyelőre csak Mac-en működik (kell hozzá egy ingyenes szoftver is), a windowsos verzió nem sokára érkezik.



Mégsem fut 4.0 a prototípuson

A pár napja megtalált vietnámi telefonról elterjedt, hogy sikerült rá a 4.0-ás rendszert feltelepíteni. Mindössze egy képet publikáltak, videót nem, így elég hihetetlennek tűnt. Pár órával később be is bizonyosodott, hogy valóban fake a kép, Photoshoppal készült.



1 megjegyzés:

  1. nah, ha már hazudnak a fotosoppolt képpel, onnantól borul az egész. egyre inkább azt gondolom, hogy full kamu, és csak a reklámbevétel meg a többi volt a cél, plusz a hírverés. ez meg szánalmas.

    VálaszTörlés