2010. március 31., szerda

Megjelent az iTunes 9.1, nem eszik olyan forrón a kását

Tegnap még arról írtam, hogy szombaton megjelenhet az új iTunes, de Apple nem várt eddig, mert tegnap letölthetővé tette a legújabb 9.1-es verziót. Röviddel a kibocsátás után olyan hírek terjedtek el, hogy letiltották a jailbreakelt telefonok szinkronizálási lehetőségét. A problémát jobban megvizsgálva kiderült, hogy OS X-en nincs semmi probléma, csak Windows a balhés, a blackra1n nem működik. Így akinek minden újraindításkor szükséges a blackra1n futtatása és iTuneshoz csatlakozás, az ne frissítsen.
Közben Dev Team-tag, MuscleNerd twitteren közölte, hogy az új iTunes teljesen biztonságos jailbreakre, függetlenítésre, PwnageTool használatára és a redsn0wra is Mac-en és PC-n is, DFU mód és Saurik szerverével való kapcsolat is működik. Blackra1n valóban rossz, de ez nem Apple által generált hiba. iH8Sn0w javította a blackra1nt, de ez nem hivatalos, Geohot még nem nyilatkozott. Más megoldás szerint a számítógép újraindítása megoldja a problémát.
Egyébként az új verzióval már lehet iPad-et szinkronizálni (letöltött ebookokat is), az "Applications"-t most már csak "Apps"-nek hívják, működik a dalok alacsonyabb bitrátára való konvertálása iPod Nano és Shuffle esetén is.

4 megjegyzés:

  1. SZia .
    Akkor nekem nem lehet probléma a frissítés ha a jb telót nem a gépről kell újraindítani ?

    VálaszTörlés
  2. Nem lehet probléma, mert csak a 3GS-t kell gépről újraindítani.

    VálaszTörlés