2009. május 11., hétfő

Napi hírek 2009.05.11.

Mai hírekben szó lesz a TomTom navigációjáról és egy magyar fejlesztésű programról.

TomTom is jön iPhone-ra

Amíg a NavNGo a múlt héten jelentette be, hogy az iGo már tesztelési szakaszban van, addig a holland székhelyű navigációs programokat gyártó cég újsághirdetésben toboroz munkatársat iPhone-ra történő fejlesztésre. A hirdetés nem tartalmazza a cég nevét, de köztudomású, hogy a TomTom székhelye Amszterdamban van és kinyilvánították érdeklődésüket az iPhone iránt.
A munka minimum féléves időtartamú és kiemelt fizetéssel jár. Aki esetleg kihívást érez a munka iránt, a linken található hirdetésen keresztül jelentkezhet.
Ugyanakkor a Garmin nem valószínű, hogy megjelenik ezen a platformon, mivel az Asus-al stratégia szövetséget kötött, így született meg a nüvifone M20. Mindenesetre kár érte, a nagyobb versenyből a felhasználók is profitálhattak volna.

QuickLock - zárd le a telefont egy gombnyomásra!

Igen kellemetlen tud lenni, amikor elfelejted a Power On/Off gombbal lezárni a telefont és az automatikus lezárás előtt a zsebedben felhívsz valakit. Ennek kiküszöbölésére jött létre a QuickLock nevű alkalmazás, amelynek ikonjára kattintva lezár a képernyő.
A programot a magyar Csizmadia Zoltán készítette és elérhető a Cydiában a ModMyi repóból.
Célszerű az ikont a kezdőképernyőre kirakni, így nagyobb a valószínűsége, hogy nem felejted el lezárni a készüléket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése