2009. április 28., kedd

Megjelent a Car Jack Streets, egy GTA típusú játék

Réges-régen, még a boldog békeidőkben Randal Meyers 1 millió dolláros kaszinó-adósságot halmozott fel. Már szinte el is felejtette, de egyik reggel egy hívás ébresztette fel békés álmaiból. Az olasz maffiafőnök, Frankie hívta, hogy eljött az ideje tartozása rendezésének. Két lehetősége van: hetente 50 ezres részletekben fizet vagy a vére az aszfalton fog folyni. Randal te vagy.
Ebben a GTA típusú játékban minden megengedett, hogy tartozásodat rendezd: különböző típusú autókat lovasíthatsz meg, segíthetsz bankrablóknak, fuvarozhatsz „cuccot”, de pizzát szállítva legálisan is megkeresheted a pénzt. Nyílván ezzel kevesebbet kereshetsz, mint illegális munkákkal. A cél elérésére persze komplett fegyverarzenál áll a rendelkezésedre: gépfegyverek, gránátok, rakéták stb.
A város elég nagy, egymás után kapod a feladatokat, amiket teljesítened kell. Felülnézetben lehet játszani, de az épületek, villanyoszlopok, hidak 3D-s nézetben láthatóak. A készítők (akik egyébként az első GTA részek létrehozásában is részt vettek) arra is ügyeltek, hogy a valóságos idő a játékban is megjelenjen. Ha éjszaka játszol, akkor a játékban is éjszaka van, ha délután két órakor, akkor olyan feladatot kapsz, amit 2:10-ig el kell végezned.
A képernyő tetején látszódik az életerő, a megkeresendő pénz és 4 csillagos rendszerben a rendőrségi kőrözés erőssége. A játékban jó kis zene szól, ezzel téve hangulatosabbá a játékot.
Akinek tetszett a Payback, az ezzel a játékkal is jót fog szórakozni, de erőszakossága miatt csak nagykorúaknak ajánlott. Az alkalmazás megvásárolható az AppStore-ból.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése